Brons kunstenaars

Home » Restauratie bronzen beelden

Bij Bronsgieterij Atelier80 kunt u uitstekend terecht voor de restauratie van een bronzen beeld. Naast de restauratie van bronzen beelden zijn wij kunstenaars ook van dienst met de productie van kwalitatief hoogwaardig gietwerk. Dat doen onze bronsgieters al ruim 20 jaar en in die periode hebben wij samengewerkt met vele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Wij werken met name met brons, maar ook met aluminium en messing. Voor de restauratie van een bronzen beeld of beelden van een ander metaal, bent u bij Bronsgieterij Atelier80 aan het juiste adres.

Professionele restauratie van bronzen beelden

De restauratie van bronzen beelden gebeurt bij ons altijd op professionele wijze. Tijdens de restauratie wordt als vanzelfsprekend rekening gehouden met de stijl van het bronzen beeld. Zo bent u ervan verzekerd dat het niet opvalt dat het object een opknapbeurt heeft gehad. Voor het restaureren maken onze medewerkers gebruik van het juiste materiaal en vakkundige technieken. Zodoende bent u bij ons verzekerd van een optimaal resultaat. Kunstenaars kunnen desgewenst meekijken gedurende iedere stap van het restauratieproces. Wij willen immers zeker weten dat het beeld of object precies wordt gerestaureerd zoals u dat voor ogen heeft.

Bronzen beeld gegoten volgens de “verloren-was” methode

Als bronsgieterij doen wij natuurlijk meer dan alleen de restauratie van een bronze beeld. U kunt naast restauratie bij ons ook terecht voor het gieten van een bronze beeld. Dat doen onze bronsgieters volgens de “verloren-was” methode. Bij deze methode maken wij van het kleien of wassen ontwerp van de kunstenaar een gietmodel. Hierin wordt vervolgens het brons gegoten. Als dat is uitgehard, wordt het object ter afwerking gepolijst, geschuurd en gepatineerd.

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen over de restauratie van een bronze beeld? Of wilt u een afspraak maken voor de restauratie van uw bronzen beelden? Neem dan contact op met Bronsgieterij Atelier80 door even te bellen naar +31(0)487 517321.

Bezoekers bezochten ook:

Bronsgieten kosten Brons restaureren Brons kunstenaars Bronzen beelden maken

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Alle rechten voorbehouden © 2019-2022 - Atelier 80 | Privacy verklaring