Brons restaureren

Home » Brons restaureren

Wilt u een object van brons laten restaureren door een gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij Bronsgieterij Atelier80 aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar actief als bronsgieterij en onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Naast de restauratie van bronzen beelden en objecten kunt u bij ons ook terecht voor kwalitatief hoogwaardig gietwerk. Op basis van het ontwerp van een kunstenaar vervaardigen wij ieder gewenst object in brons, messing of aluminium. Met het restaureren van brons hebben wij in de loop der jaren al vele opdrachtgevers naar grote tevredenheid geholpen.

Brons laten restaureren door een
gespecialiseerde bronsgieterij

Het restaureren en repareren van brons doen wij altijd op vakkundige wijze. Voor de restauratie houden wij rekening met de stijl van het object. Zodoende valt het na de restauratie niet op dat het beeld is opgeknapt.

Wij maken gebruik van de juiste materialen en professionele technieken, zodat u bij Bronsgieterij Atelier80 de garantie op een optimaal resultaat heeft. Desgewenst kunnen artiesten tijdens de diverse stadia van het restauratieproces meekijken. Zo weten we zeker dat het beeld of object weer zo wordt zoals de kunstenaar het voor ogen heeft.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het restaureren van brons? Of wilt u meer weten over de andere diensten van Bronsgieterij 80? Neem dan via +31(0)487 517321 telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Bezoekers bezochten ook:

Bronsgieten kosten Restauratie bronzen beelden Bronzen beelden maken Bronzen beeld

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Alle rechten voorbehouden © 2019-2022 - Atelier 80 | Privacy verklaring