Brons kunstenaars

Home » Brons kunstenaars

Voor de productie van een beeld van brons kunnen kunstenaars uitstekend terecht bij Bronsgieterij Atelier80. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardig gietwerk. Heeft u een ontwerp voor een bronzen beeld gecreëerd en wilt u dat dit ontwerp vertaald wordt naar een tastbaar object? Dan zijn onze bronsgieters u graag van dienst. Wij kunnen voor u ieder gewenst object in brons vervaardigen. Ongeacht het formaat van het object of de oplage. Op het gebied van brons gietwerk heeft Bronsgieterij Atelier80 in de afgelopen jaren al met vele kunstenaars succesvol samengewerkt.

Realisatie van een object van brons naar het ontwerp van kunstenaars

Als het gaat om de realisatie van een beeld van brons, staan wij bij kunstenaars bekend om ons vakmanschap. Wij gieten onder meer beelden voor kunstenaars uit Nederland en Frankrijk. Deze beelden komen vervolgens over de hele wereld terecht.

Het gietwerk doet Bronsgieterij Atelier80 volgens de “verloren-was” methode. Tijdens het gehele gietproces is er nauw contact met de kunstenaar. Zodoende wordt het beeld gemaakt zoals het door de artiest bedoeld is.

Optimaal resultaat

Bij Brongieterij Atelier80 bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Heeft u nog vragen over het gietproces? Of wilt u weten voor welke kunstenaars wij al een beeld van brons hebben gemaakt? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar +31(0)487 517321.

Bezoekers bezochten ook:

Bronsgieten kosten Beelden gieten Brons restaureren Bronzen beeld

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Alle rechten voorbehouden © 2019-2022 - Atelier 80 | Privacy verklaring